Merlins Hule

Tintagels kyst - med huler ind i klippesiden

Tintagels kyst - med huler ind i klippesiden

Tintagel, Cornwall, 10 september 2019

Hjemmefra havde jeg fået følelsen af, at det helt store slag skulle stå d. 10 september ved Merlins hule. At der her engang har foregået alvorlige forvrængninger af den oprindelige sande hensigt med blandt andet det kymiske bryllup, foreningen af det hellige feminine og maskuline. I forsøg på at opnå mere magt.

Igen havde der været bedrag og folk med skjult agenda involveret. Manipulation og mange, der blev forledt (eller fristet) til at arbejde i mørkets tjeneste. Og mange uskyldige sjæle som blev ofret eller påvirket på den bekostning.

Det hang på mystisk vis sammen med flængen over Stonehenge, som lysarbejdere på de indre planer længe har været igang med at reparere i samarbejde med det store hvide broderskab og Lysets hær.

Vi skulle over for at stadfæste at den frie vilje her på Jorden er UKRÆNKELIG og UMISTELIG. Og det var følelsen af at modkræfterne ville gøre en indsats for at stoppe arbejdet, og at vi denne dag ville få brug for stor beskyttelse.

Allerede på vej i bilen opstod der problemer. Jeg mærkede en uønsket energi i bilen og bad den forlade os. Indenfor 20 sekunder efter,,sætter motoren i bilen ud..... MIDT PÅ MOTORVEJEN!

Heldigvis var vi tæt på en afkørsel og kunne trille ind på en servicestation. Efter en del forvirring, begynder vi at heale på bilen og lægge ekstra beskyttelse omkring. Det virkede! Lisbeth så en sort energetisk snor om speederen, som nu opløste sig. 

Til sidst beslutter vi at satse og køre videre! Bilen kørte forøvrigt smukt resten af rejsen!

De andre to biler har i mellemtiden måtte vente på os. Der virker til at være skabt splittelse og forskellige prioteter imedens. Nogle har allerede været nede at se hulen og vil helst bare videre i programmet. Samtidig er vi oppe imod en stram tidsplan i forhold til tidevandet, der er på vej ind mod hulen...

Der er gigantiske køer ved Tintagels billetkontorer, og hele gruppens tålmodighed sættes på alvorlig prøve. Heldigvis reddes vi af en Tintagel medarbejder, der uventet kaldes ind for at hjælpe os. TAK!! "YOU are a lifesaver!" fortæller jeg hende.

"Tidevandet er på vej ind" siger hun, "Skynd jer ned til Hulen først! I kan godt komme ind på slottet senere, nu hvor I har billetterne!" (TAK, engle!)

På stranden ved hulen, går vi først ind i den hule, som kaldes Merlins Hule og som alle turisterne besøger. Men vi mærker ikke den store energi derinde. Enkelte trækker straks over mod den anden side af stranden, hvor der også ligger to huler. For at komme derover skal man krydse nogle store sten, og med tidevandet på vej ind, er det ikke helt ufarligt. Alligevel vælger ca. 12 af os at vove pelsen, mens andre holder energien fra den anden side. 

Inde i hulen er vi på hårdt arbejde ifht at holde lyset og ikke lade sig overmande af de skygger, der vises. Selv er jeg så fokuseret på at kanalisere ord og gralsenergien, at jeg føler mig beskyttet! Først kaldes de hellige flammer ind, især den rensende hvide ascension flamme og den transformerende violette flamme i dens mest potente frekvenser.
Hver gang jeg nævner Helligånden, Gralen og Kristus-lyset, blafrer duer op inde i hulen. Det samme skete dagen før, da vi ankrede en gralsenergi på the Tor. Duen var et stærkt symbol på fred, renhed og gralen. Til sidst mærker vi energien forbinder sig til Supergralen på the Tor.

Merita fortæller efterfølgende, at hun mærkede en Gylden Drage, som var stedets vogter. At hulen kun kan betrædes med ærbødighed og integritet, og at dragen bød os velkommen. Vi var ventet.

Snart hører vi tidevandet. Vi afslutter og skynder os ud af hulen igen. Jeg føler en indre glæde og forløsning. Flere har taget badetøj med, og vi er nogle, der kaster os ud i Atlanterhavets bølger, inden vi på egen hånd går op for at kigge nærmere på Tintagel.

Sjælsgenkendelsen ved dette sted er enorm i mig, og jeg har en trang til bare at forblive her ved Cornwalls smukke kyst og rå natur. Da jeg har kigget lidt på statuen af Kong Arthur, må jeg hen og sidde for mig selv. Der sker en uventet og pludselig hjerteåbning, som om arbejdet har frigivet nogle energier, som nu får mine beskyttelseslag omkring hjertet til at falde bort.

En længsel mærkes i mig - som jeg aldrig har mærket før - efter en bestemt men udefinerbar maskulin sjæl. Tårerne triller, og jeg siger lige så stille ud i luften, "jeg savner dig - jeg savner dig så meget!" Uden helt at vide hvem jeg taler til. Jeg føler, der i det øjeblik sker en begyndende integration af hvad jeg vil kalde twin-flame energien, og som jeg sidenhen er kommet i kontakt med - lidt ad gangen. Det er stærkt aktiverende energi, som støtter op om den indre forening af vores feminine og maskuline pol - det kymiske bryllup.

Sikke en fantastisk dag, som afsluttes med et besøg ved Magic Waterfall og den magiske skov blandt feernes, naturåndernes og elvernes magiske og legende lette energi. Til sidst samles vi som gruppe og holder i hånd i et smukt øjeblik, omgivet af regnbueenergier.

KH Mette

Del siden